Meer resultaten voor hoofdredacteur prive

 
hoofdredacteur prive
 
Zo werd Vente Privee groot Sprout.
Toen Weston iets soortgelijks in een advertentie in Le Figaro communiceerde, en in no-time een immense rij aan mannen op straat stond om een paar schoenen te kopen, zei ik tegen mezelf: Dit is fantastisch en dat is de manier waarop we bezoekers naar onze website weten te trekken.
prive sauna brugge
Privé weekblad Wikipedia.
Privé is het grootste Nederlandse roddelblad. Oprichter en eerste hoofdredacteur was de journalist Henk van der Meijden, afkomstig van De Telegraaf, waarin hij al jaren vóór het weekblad in 1977 ontstond een Privé pagina verzorgde. Evert Santegoeds is de huidige hoofdredacteur.
prive lening
Vrouwen houden zakelijk en prive op telefoons apart Alles over Het Nieuwe Werken Werken20.nl.
Vrouwen houden zakelijk en prive op telefoons apart. Vrouwen gebruiken veel vaker twee mobiele telefoons dan mannen. Daarop houden ze zakelijk en privé gebruik gescheiden. Dat blijkt uit onderzoek van Voiceworks, aanbieder van zakelijke data, mobiele en vaste telefonieoplossingen, in samenwerking met onderzoeksbureau inVotes. Vooral mannen maken gebruik van een mobiele telefoon voor zakelijk gebruik, 47 procent versus 24 procent vrouwen. Dat komt overeen met het feit dat vrouwen nog steeds achterblijven in de arbeidsparticipatie in Nederland volgens cijfers van het CBS. De 24 procent vrouwelijke zakelijke mobiele telefoniegebruiksters uit het onderzoek van Voiceworks gebruiken vaker twee aparte mobiele telefoons voor zakelijk en privé gebruik. Dit gaf 45 procent aan versus 33 procent van de mannen. Vrouwen hebben dus vaker twee mobiele telefoons op zak dan mannen. Volgens Simone Brummelhuis, hoofdredacteur van Thenextwomen.nl zou dit verschil verklaard kunnen worden door het feit dat vrouwen vaker parttime werken.
hekwerk
Kunst Privé maakt tal van private kunstcollecties voor het eerst publiek toegankelijk FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw.
Voor de rondleidingen dient u tijdig in te schrijven. Alle activiteiten zijn gratis. Volg Kunst Privé achter de schermen via Facebook. Doe mee met de Maak privékunst publiek wedstrijd via Instagram: kunstprive. 04 september 2013. Manager communicatie, pers en partnerships hoofdredacteur faro.
cups
Priv-hoofdredacteur met dagelijks entertainmentprogramma op Talpa TVvisie.
Santegoeds werkt al 25 jaar in de sector van de gellustreerde bladen wat in de volksmond roddelblad wordt genoemd. Hij startte zijn carrire bij het weekblad Priv en keerde er in 2002 terug om hoofdredacteur te worden. Onlangs werd hij nog uitgeroepen tot Hoofdredacteur van het Jaar.
prive lening
SpaceShipOne: het begin van de commerciële ruimtevaart Spacepage.
Met deze SpaceShipTwo ruimtevaartuigen wil men, tegen betaling, zes passagiers en twee piloten tot in de ruimte kunnen brengen. Voor een suborbitale ruimtevlucht, die ongeveer drie uur duurt en waarvan men slechts zeven minuten gewichtloos is, zal men een prijskaartje van 200 000 dollar moeten betalen. Gepubliceerd in Commerciële ruimtevaart. Medebeheerder hoofdredacteur van Spacepage.
tenerife goedkoop hotel
Personalia: Evert Santegoeds NRC.
Evert Santegoeds 41, oud-hoofdredacteur van roddelblad Story, wordt de nieuwe hoofdredacteur van weekblad Privé. Hij volgt Wilma Nanninga per 2 december op. Zij gaat zich vanaf die datum volledig richten op de dagelijkse pagina Privé in De Telegraaf. Het andere lid van de hoofdredactie van het weekblad, Mirjam Brinks, blijft wel aan.
muurverf spuiten
Evert Santegoeds hoofdredacteur Privé.
Santegoeds was jarenlang hoofdredacteur van Story, een uitgave van het vroegere VNU Tijdschriften. Mirjam Brinks, die enige tijd geleden als hoofdredacteur van Privé werd aangekondigd, blijft adjunct-hoofdredacteur van de titel. Mackloet daarover: Dat zij hoofdredacteur werd, is destijds verkeerd in de media terechtgekomen.
loodgieter oostende
Evert Santegoeds vertelt hoe het is om hoofdredacteur van Privé te zijn Eva Jinek.
Evert Santegoeds vertelt hoe het is om hoofdredacteur van Privé te zijn. Entertainmentjournalist Evert Santegoeds viert deze maand een jubileum: hij is 15 jaar hoofdredacteur van weekblad Privé. Van zijn hand rolden er inmiddels meer dan 750 edities van de pers.
na isoleren plat dak

Contacteer ons