Meer resultaten voor duurste prive jet

 
duurste prive jet
 
Dit zijn de 10 duurste privé vliegtuigen ter wereld FHM.
De rijke tatas in de wereld hebben allemaal wel een privé vliegtuig ergens geparkeerd staan. Check bijvoorbeeld deze, die we je laatst al toonden. Maar het kan dus blijkbaar nog gekker. Hier is de top 10 duurste privé vliegtuigen ter wereld.
Vakantie
De grootste privé-jet ter wereld is de uwe voor 45 miljoen dollar.
We geloven in een open economie, waarin iedereen al onze artikels altijd moet kunnen raadplegen, in het Nederlands of Frans. Wij bieden toonaangevende experten in elk vakgebied, de nodige duiding en achtergrond, boeiende videos, extra focus op gadgets en alles wat het leven aangenamer maakt.
opstijgend vocht doe het zelf
Dit zijn de 7 meest luxueuze privé-jets ter wereld.
Maar voor nu: dit zijn de zeven meest luxueuze toestellen ter wereld. Gulfstream G500: met een prijskaartje van 44 miljoen dollar is dit niet eens het duurste toestel van Gulfstream, maar wél het nieuwste. Naar verwachting gaat de G500 in 2018 de lucht in.
geld lenen om schulden af te betalen
Is dit de meest luxe privéjet ter wereld? Quote.
Waarom zou u ooit nog met het plebs en krijsende babies in het vliegtuig stappen, als u gewoon per privéjet kunt reizen? Het is een vraag waarover steeds meer ondernemers zich kunnen buigen, nu de de aanschaf van een jet steeds goedkoper wordt.
network
Top 10: Celebs en hun privéjets Quote.
Daar koop je als celeb gewoon je eigen privéjet. Maar wie heeft de duurste? Barack Obama oprah winfrey privejet Roman Abramovich Tom cruise. Model: Cessna 680. Prijs: 16 miljoen. Harrison Ford is een gekwalificeerd piloot en bezit, naast deze Cessna, nog zeven andere vliegtuigjes. Onlangs stortte de acteur nog neer op een golfbaan met zijn Ryan Aeronautical ST3KR uit 1942. Model: Gulfstream IV. Prijs: 31 miljoen. Cruise kocht zijn Gulfstream IV ooit als kadootje voor zijn inmiddels ex-vrouw Katie Holmes, die over de jet zei: het is net als de bus, maar sneller.
Dit zijn de 10 duurste privéjets van celebrities.
Maar wie heeft de duurste? By Redactie Quote. 10 Harrison Ford. Model: Cessna 680 Prijs: 16 miljoen Harrison Ford is een gekwalificeerd piloot en bezit, naast deze Cessna, nog zeven andere vliegtuigjes. Onlangs stortte de acteur nog neer op een golfbaan met zijn Ryan Aeronautical ST3KR uit 1942. Advertentie Lees hieronder verder. 9 Tom Cruise. Model: Gulfstream IV Prijs: 31 miljoen Cruise kocht zijn Gulfstream IV ooit als kadootje voor zijn inmiddels ex-vrouw Katie Holmes, die over de jet zei: het is net als de bus, maar sneller.
Heb jij er al één? De duurste privé-jet ter wereld Glamourland Magazine.
Heb jij er al één? De duurste privé-jet ter wereld. Jawel, daar is hij dan, wij van Glamourland ontdekken ons nieuwe speeltje. We hebben het over s werelds grootste en tevens snelste privé-jet. De Gulfstream G650 is een prominente naam op zich.
De dikste privé jets en hun eigenaren Manify.nl.
De golfkoning van de Verenigde Staten is in het bezit van een prachtige Gulfstream G550 die meer aan een woning dan een voertuig doet denken. De prive jet van 48.961.000 biedt plaats aan zeventien passagiers en heeft een ingebouwd badkamer en inloopkast.

Contacteer ons