Zoeken naar prive of privé

 
prive of privé
 
Privé 9 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. privé bijv.naamw.Uitspraak: prive als persoon, niet in een functie of rol Voorbeelden: In haar werk is ze altijd koel en kortaf, maar privé is het een hele leuke meid, privéleven'Synoniem: persoonlijk copy Kernerman Dictionaries. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/privé.:
prive personen die leningen geven
Privé vs. overheid: waar verdien je het meest? Jobat.be.
De conclusie is níet dat de publieke sector beter betaalt dan de private, benadrukt Decroos. Integendeel, na een aantal jaren wordt de voorsprong van de privé redelijk groot. Maar je moet wel rekening houden met het volledige pakket. Het is dankzij de extralegale voordelen dat de privésector competitief blijft. Als je die in aanmerking neemt, moet de private sector helemaal niet onderdoen voor de publieke. Toch voelen steeds meer jongeren zich aangetrokken tot de overheid als werkgever. Nooit wilden er zoveel werkzoekenden ambtenaar worden als in 2010. Er zijn een aantal minder goed in geld uit te drukken voordelen in de publieke sector, verklaart Decroos. Werkzekerheid, meer vakantiedagen of voordelige werktijdregelingen zijn voor sommige mensen heel aantrekkelijk.
prive lening
privé VRT-Taalnet.
Wat anderen niet aangaat of voor anderen niet toegankelijk is, is privé. Samenstellingen met privé worden als één woord gespeld, tenzij de klinkers botsen: privéauto, privéchauffeur, privé-eigendom, privéjet. Tegenover de overheidssector staat de particuliere sector, het bedrijfsleven, de privésector, de bedrijven.
prive detective
Fuifpunt Priv of openbaar.
Of je al dan niet inkomgeld vraagt, doet weinig ter zake. Een openbare fuif is voor iedereen toegankelijk, eventueel tegen betaling van een toegangsprijs of door de aanschaf van een lidkaart. Of je kiest voor een privéfuif of een openbare, heeft heel wat praktische gevolgen.
prive personen die leningen geven
privé VRT-Taalnet.
Samenstellingen met privé worden als één woord gespeld, tenzij de klinkers botsen. Het Groene Boekje. Over de VRT. Missie en waarden. Wie is wie. Werken bij VRT. Netten en thematisch aanbod. Vragen over VRT. één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be.
prive
Privé Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Privé of met Privé in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Privé inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Privé en verwijzingen daarnaartoe.
prive detective
prive Vertaling Frans-Nederlands.
verstoken; besloten; particulier; privé; uniek; exclusief; particulier bedrijfsleven; particulier. Bronnen: Wikipedia; ICT-Woordenboek; interglot; Antiquarian Dictionary; Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met prive. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
geld lenen bij prive mensen
prive Vertaling Nederlands-Frans.
Voorbeeldzinnen met prive. Uitdrukkingen en gezegdes. NL: in privé FR: à titre privé. NL: privé onderhoud FR: entretien le particulier. NL: privé les FR: leçon la particulière. NL: privé leven FR: vie la privée, vie intime. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
prive brugge
Privé-kliniek / privékliniek / privé kliniek Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Onze Taal steunen. Privé-kliniek / privékliniek / privé kliniek. Privé-kliniek / privékliniek / privé kliniek. Wat is juist: privé-kliniek of privékliniek? Het is allebei juist. Er mág een streepje staan in privé-kliniek, maar het is niet verplicht. De spelling privé kliniek met spatie is fout.
prive sauna den bosch

Contacteer ons