Resultaten voor prive of privé

 
prive of privé
 
Privé 9 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/privé.: privé bijv.naamw.Uitspraak: prive als persoon, niet in een functie of rol Voorbeelden: In haar werk is ze altijd koel en kortaf, maar privé is het een hele leuke meid, privéleven'Synoniem: persoonlijk copy Kernerman Dictionaries. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/privé.:
luxe prive sauna
Privé sector Werk.be.
Behalve bij ondernemingen in herstructurering of in moeilijkheden is het federale tijdskrediet of het thematisch verlof de basisvoorwaarde om de aanmoedigingspremies te verkrijgen. Voor meer inlichtingen over tijdskrediet en thematische verloven kan je terecht bij je plaatselijk RVA kantoor, website: www.rva.fgov.be.
prive kok
privé VRT-Taalnet.
Wat anderen niet aangaat of voor anderen niet toegankelijk is, is privé. Samenstellingen met privé worden als één woord gespeld, tenzij de klinkers botsen: privéauto, privéchauffeur, privé-eigendom, privéjet. Tegenover de overheidssector staat de particuliere sector, het bedrijfsleven, de privésector, de bedrijven.
prive lening
Catering, traiteurdienst Diner Priv.
Onze grote en volledig uitgeruste keuken voldoet aan de strengste kwaliteits en hyginische eisen. Zowel voor bedrijfsevenementen als privfeesten. Stars of Flanders. Bekijk hier de andere bedrijven die tot Stars of Flanders behoren. Vaucelleshof Brigitte Alain Garnier. Dîner Privé A.
prive
privé VRT-Taalnet.
Samenstellingen met privé worden als één woord gespeld, tenzij de klinkers botsen. Het Groene Boekje. Over de VRT. Missie en waarden. Wie is wie. Werken bij VRT. Netten en thematisch aanbod. Vragen over VRT. één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be.
prive
privé koppelteken taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
privéadres, privéauto, privédetective, privéfeest, privégebruik, privéjet, privékliniek, privéleven, privésauna, privéterrein. Als er klinkerbotsing is, is het koppelteken na privé verplicht. Klinkerbotsing komt bij het bijvoeglijk naamwoord privé voor in woorden met de lettercombinaties é e, é i en é u.
prive
Privé Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Privé of met Privé in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Privé inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Privé en verwijzingen daarnaartoe.
prive sauna antwerpen last minute
prive Vertaling Frans-Nederlands.
verstoken; besloten; particulier; privé; uniek; exclusief; particulier bedrijfsleven; particulier. Bronnen: Wikipedia; ICT-Woordenboek; interglot; Antiquarian Dictionary; Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met prive. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
vakantiehuizen provence met prive zwembad
prive Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: prive DE prive EN prive ES. Definities op Encyclo.nl: privé 9x. Vertalingen prive NLFR. pr i v e. als persoon, niet in een functie of rol privé/-ée, personnel/-elle.
prive trainer

Contacteer ons